Unit not powering up


#1

My flight box isn’t powering up. The leds are not on, but I see a light on the board inside under fan on. The unit connects to the WiFi but doesn’t connect with foreflight or get any data. Checked power supply and cables all good. Does anyone have any ideal on how I should proceed ?
Hardware:
[ ] FlightBox Kit
[ ] FlightBox Assembled (FB1X)
[ ] Generic Stratux

FlightBox / Stratux version: (e.g. "v0.8r2" or "v1.0r1")

FlightBox / Stratux build: (e.g. "db130aab76")

Radio Configuration:
[  ] Dual Band
[  ] Single Band - US / CA - 978 MHz UAT
[  ] Single Band - International - 1090-ES

GPS Configuration:
[  ] None - Using mobile device's GPS
[  ] Open Flight Solutions Remote GPS
[  ] Internal GPS Module (VK-172)
[  ] Other:

USB Power Source:
[  ] USB Battery: (Make / Model Here)
[  ] Cigarette Lighter Adapter: (Make / Model Here)

USB Cable:
[  ] 3' heavy gauge cable included with FlightBox
[  ] Other: (Make / Model / Description Here)

EFB Application name and version:

Please include a detailed description of your issue or question:


#2

I think your next thing to try would be to RE-IMAGE your SD CARD following these instructions:

Re-Imaging A FlightBox System

Instructions for reloading the data card image on your FlightBox system. The current image file contains v1.0r1 of the FlightBox software. Once installed it it suggested that you use the FlightBox Utility to update to 1.4r1. (An updated image will be posted soon.)
The link is: https://www.openflightsolutions.com/flightbox/re-imaging-the-flightbox-data-card/